Binnen 30 minuten op locatie
Altijd garantie
25 jaar ervaring
Loodgieter Wassenaar

Voor al uw lekkageproblemen in Wassenaar

Lekkage

Binnen 30 minuten op locatie
Altijd garantie
25 jaar ervaring

Deskundige hulp bij lekkages

Ervaar je een lekkage in Wassenaar of omgeving? Loodgieter Wassenaar is je professionele hulp bij alle soorten lekkages. Of het nu gaat om een lekkend dak, een druppelende kraan of een complex probleem met je waterleidingen, ons team van ervaren loodgieters is uitgerust om het probleem snel en effectief aan te pakken.

24/7 spoedservice

Heeft u tijdens het klussen een leiding beschadigd of werkt uw toilet niet meer naar behoren? Neem dan onmiddellijk contact op met Loodgieter Wassenaar. Wij bieden een snelle spoedservice: in spoedgevallen zijn we binnen 30 tot 60 minuten bij u om het probleem professioneel en efficiënt te verhelpen. Bel ons direct voor onmiddellijke assistentie, zodat we snel aan de slag kunnen met de reparatie.

Kosten

De kosten voor het opsporen en verhelpen van lekkages variëren, omdat elke situatie uniek is. Wij verstrekken graag een gepersonaliseerde offerte aangepast aan uw specifieke behoeften. Neem telefonisch contact met ons op om uw situatie te bespreken en de best mogelijke oplossing te vinden.

Waar heeft u lekkage?

Lekkage dak

Een lekkage aan uw dak kan ernstige schade veroorzaken aan uw huis. Om verdere problemen te voorkomen, is direct ingrijpen door een professional noodzakelijk. Beschadigde dakpannen, verstopte afvoeren, of gebroken dakgoten zijn vaak de boosdoeners. Onze vakkundige loodgieters identificeren snel de bron van het probleem en voeren de nodige reparaties uit.

Lekkage plafond

Lekkages aan het plafond kunnen leiden tot waterschade aan muren, vloeren en meer. Het is cruciaal om snel actie te ondernemen door onze deskundige loodgieters in te schakelen. Loodgieter Wassenaar zorgt voor een snelle oplossing en voorkomt verdere schade aan uw woning.

Lekkage badkamer

Lekkages in de badkamer ontstaan vaak door problemen met waterleidingen, afvoeren of kitwerk rondom douches en badkuipen. Het is essentieel om de oorzaak snel vast te stellen en professionele hulp in te schakelen. Onze loodgieters sporen de lekkage vlot op en herstellen deze adequaat.

Dakkapel lekkage

Het aanleggen van waterleidingen naar een dakkapel is een complexe taak die het beste overgelaten kan worden aan professionals. Onze loodgieters zijn uitgerust met het juiste gereedschap en materialen om deze installatie deskundig uit te voeren.

Radiotor lekt

Een lekkende radiator kan snel voor overlast zorgen. Vaak ligt de oorzaak bij een beschadigd onderdeel, zoals een radiatorventiel of aansluiting. Onze professionals lokaliseren het lek en vervangen de defecte onderdelen om uw radiator weer naar behoren te laten functioneren.

Dakgoot lekkage

Dakgootlekkages zijn veelal te wijten aan fysieke schade zoals scheuren, gaten of loszittende naden. Met onze ervaring sporen onze loodgieters snel de oorzaak op en herstellen deze effectief.

Keuken lekkage

Problemen in de keuken zoals lekkages kunnen ontstaan door defecten aan waterleidingen, afvoeren of kitranden van de gootsteen. Om vochtproblemen te voorkomen is snelle actie vereist. Onze loodgieters bieden een professionele oplossing en zorgen dat alles weer perfect functioneert.

Overig

Heeft u elders in uw woning last van lekkage? Onze experts staan klaar om u te helpen. Neem telefonisch contact met ons op of vraag een offerte aan als uw situatie geen spoedgeval is.

Waarom kiezen voor Loodgieter Wassenaar?

Loodgieter Wassenaar

Met Loodgieter Wassenaar profiteert u van de volgende voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Onze werkwijze

U belt

U bent op zoek naar een ontstoppingsdienst om uw badkamer te kitten en belt Loodgieter Wassenaar.

Probleem bespreken

We bespreken de situatie, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat er moet gebeuren.

Offerte + afspraak maken

We maken een op maat gemaakte offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Daarna maken we de afspraak om de werkzaamheden uit te voeren.

Wij komen langs

Op de dag van de afspraak staan onze loodgieters op het afgesproken tijdstip bij u op de stoep.

Dilara U.
Dilara U.
2024-05-23
Ik ben zo blij met mijn nieuwe WC. Dankjewel mannen!!
Lucas Kamers
Lucas Kamers
2024-05-20
zeer goede verzorging en service. Ik raad hem ten zeerste aan! Je kan vertrouwen.
Liza Marinus
Liza Marinus
2024-05-19
Riool verstopt. Kwam netjes binnen de afgesproken tijd. Eerst opties bekeken en de boel doorgespoeld. Dat werkt deels. Was dus niet de oplossing die we hoopten, maar hij stelde een andere mogelijkheid voor die we later aan gaan pakken. Voor het moment zijn we geholpen 👍🏼
erd spoed
erd spoed
2024-05-19
Zeer te vreden klant vriendelijk monteur als ik weer een probleem heb weet ik waar ik moet zijn
Radjen Madarie
Radjen Madarie
2024-05-18
Had een lekkage in me badkamer zijn meerdere bedrijven langs geweest en bij dit bedrijf hebben ze binnen een 7 dagen me badkamer compleet vervangen ziet er weer top uit en lek vrij. Super bedankt!!
Erhan Durmaz
Erhan Durmaz
2024-05-17
Nog nooit zo een goede ervaring gehad met een bedrijf ik ben super goed geholpen dat moest ik even kwijt een aanrader
Aliya Matens
Aliya Matens
2024-05-16
Mijn ouders hebben er een mooie kraan bij. Snel werk geleverd, duidelijk gecommuniceerd over de kosten en werkzaamheden en het beste: geen onnodige slappe praatjes. Ik ben blij dat we loodgieter Wassenaar hebben gevonden en zou het aanraden :)
S.u
S.u
2024-04-27
De mannen hebben het super tof gemaakt, ik ben er erg blij mee. Ik zal ze zeker weer bellen als ik een loodgieter nodig heb. Ik heb duidelijke informatie gekregen. Top
Nuray Alabas
Nuray Alabas
2024-04-27
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf, ze zijn snel, betrouwbaar en meedenkend.Zeer tevreden en dankbaar.Echt een aanrader.
Sule B
Sule B
2024-04-27
Ik ben zeer tevreden met het resultaat, de beste service die je kunt krijgen. Vakkundig en vriendelijk geholpen!

Werkgebied Loodgieter Wassenaar

Loodgieter Wassenaar biedt zijn diensten aan in Wassenaar en de wijde omgeving, inclusief:

 • Den Haag
 • Leiden
 • Katwijk aan Zee
 • Rijnsburg
 • Valkenburg
 • Oegstgeest
 • Leiderdorp
 • Zoeterwoude
 • Leidschendam
 • Voorburg
 • Scheveningen
 • Voorschoten

Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele en snelle loodgietersdiensten in Wassenaar!

© Copyright Loodgieter Wassenaar 2024